دانلود پروپوزال تشخیص چهره
در این بخش به ارائه ی دانلود پروپوزال تشخیص چهره پرداخته می شود. با دانلود یک نمونه از این پروپوزال، شما قادر خواهید بود پروپوزال خود را بر اساس آن تکمیل نمایید.
دانلود پروپوزال تشخیص چهره مستقل از حالت سر با استفاده از سیسیتم توصیفگر بر اساس فیلترهای گابور
دانلود پروپوزال تشخیص چهره با داده های ناقص صورت با استفاده از روش شبکه های عصبی پیچشی
دانلود پروپوزال تشخیص چهره در اینترنت اشیا به منظور تامین امنیت خانه های هوشمند
دانلود پروپوزال تشخیص چهره با استفاده از تصاویر سه بعدی بینی با استفاده از روش PNN
دانلود پروپوزال تشخیص چهره با استفاده از تئوری فراکتال

بخش های تشکیل دهنده پروپوزالهای تشخیص چهره
- بیان مساله اساسی تحقیق
- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
- مرور ادبیات و سوابق مربوطه
- جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق
- اهداف مشخص تحقیق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
- شرح کامل روش (میدانی، کتابخانهای) و ابزار
- جامعه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روشها و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها
- مراجع
چهره ها، بیشترین تصاویر نقاشی شده در سیستم بصری در طول زندگی انسان هستند. یعنی تعجب آور نیست که انسانها توانایی قابل توجهی برای شناخت چهره ها دارند. به طور معمول، نگاهی اجمالی به چهره ی فرد ویژگی های منحصر ب فرد او را برای ما به یاد می آورد. به این ترتیب، تعجب آور نیست که انسانها یک ناحیه مشخص در مغزشان برای پردازش چهره و همچنین تشخیص آنها دارند [۱]. هنگامی که زمان تشخیص چهره عمیق به وسیله انسانها فرا می رسد، تصور می شود مغز جزئیات مهم مانند شکل ها و رنگ ها و ویژگی های حیاتی مربوط به چشم، بینی، پیشانی، گونه ها و دهان را به یاد می آورد [۲].
علاوه بر این، مغز انسان می تواند با تغییرات قابل توجه در میزان روشنایی، عواطف چهره و چهره هایی که از دور دیده می بیند، مقابله کند. اما، بر خلاف انسان برای کامپیوتر به طور کلی، تغییر شکل ظاهر یک چهره تاثیر مستقیمی بر توانایی آن برای تشخیص دارد. به عنوان مثال، تغییرات در نورپردازی، عواطف، قیافه و سایر تغییرات فیزیکی اضافه شده، به عنوان مثال عینک یا ریش، ممکن است تأثیر زیادی بر میزان تشخیص داشته باشد.
امروزه تشخیص چهره عمیق مبتنی بر کامپیوتر یک مکانیسم بالغ و قابل اطمینان است که به طور عمده برای بسیاری از سناریوهای کنترل دسترسی مورد استفاده قرار می گیرد. به این ترتیب که تشخیص چهره یا احراز هویت عمدتا با استفاده از داده های کامل از تصاویر جلوی صورت انجام می شود. اگرچه ممکن است در عمل این مورد پیش بیاید، اما موقعیت های متعددی وجود دارد که ممکن است تصاویر کامل جلوی صورت در دسترس نباشد – تصاویر چهره ناقص که اغلب از دوربین های مدار بسته می آیند