یک نمونه پروپوزال آماده رایگان

در زیر یک نمونه پروپوزال آماده رایگان و بخشهای مختلف آن قرار گرفته است. ساختار این نمونه پروپوزال ، ممکن است بر اساس دانشگاه و رشته شما تغییر کند. با مطالعه این نمونه، می توانید با چارچوب کلی یک نمونه پروپوزال آشنا شوید. همچنین می توانید برای دانلود یک نمونه پروپوزال ، بر اساس رشته خود، به یکی از لینکهای ارائه شده در بخش زیر مراجعه نمایید:

یک نمونه پروپوزال آماده رایگان

نمونه یک پروپوزال نمونه یک پروپوزال یک نمونه پروپوزال آماده نمونه یک پروپوزال نمونه یک پروپوزال نمونه یک پروپوزال یک نمونه پروپوزال یک نمونه پروپوزال یک نمونه پروپوزال رایگان  یک نمونه پروپوزال آماده رایگان یک نمونه پروپوزال رایگان  یک نمونه پروپوزال آماده رایگان یک نمونه پروپوزال

دانلود یک نمونه پروپوزال آماده رایگان

عنوان (Title)

طراحی و تبیین مدل استراتژی های بومی بازاریابی مبتنی بر درک ریسک و اعتماد مشتری در خرید آنلاین

بيان مسأله اساسي تحقيق (problem statement)

توسعه سریع تکنولوژی و اینترنت مسیر شرکت ها را به سمت حفظ وفاداری الکترونیکی مشتری معطوف می کند. موضوع ایجاد و حفظ وفاداری، همواره در بازاریابی و ایجاد برتری رقابتی پایدار، به عنوان یک موضوع محوری مطرح بوده است. ریسک یکی از عوامل تاثیرگذار در خرید آنلاین محسوب می شود. ریسک ادراک شده بر تمام اقدام به خریدها به خصوص موردی که نتیجه نامطمئن است حضور دارد.

مصرف کنندگانی که تراکنش های آنلاین را به خرید سنتی ترجیح می دهند، کمترین حد اجتناب از ریسک را نشان می دهند. در صورتی که مصرف کنندگان خرید آنلاین را به شکل متناوب انجام دهند، به تعویق بیاندازد یا لغو کنند، نشانه ادراک وجود ریسک توسط آنان محسوب می شود. عدم قطعیت تراکنش های آنلاین و ریسک ادراکی مصرف کنندگان باعث تردید در پرداخت آنلاین شده است. با افزایش رویه های اعتمادسازی در معاملات آنلاین، معاملات الکترونیک با رشد خوبی مواجه شده است .

  با این حال شناخت قوت و ضعف و فرصت ها و تهدیدات این امر در قالب درک عوامل تاثیر گذار و جانمایی آن در قالب مدل بومی مسئله ای است که پژوهش حاضر در پی کاوش آن است؛ به طوری که آنچه به شکل سوال اولیه برای محقق مطرح بوده است عبارت است از: رویه طراحی و تبیین مدل بومی استراتژیک بازایابی مبتنی بر ریسک های ادراک شده و اعتماد مشتری در رفتار خرید آنلاین به چه شکلی است؟

پیشینه تحقیق (literature review)

استیون و همکاران(2021)، در تحقیق خود، استراتژی های بازاریابی دیجیتال (مانند استفاده از طرح بازاریابی دیجیتال، پاسخگویی به درخواست مهمانان و نظارت و ردیابی اطلاعات درخواست‌های آنلاین) تا چه اندازه به طور مستقیم بر رزرو اتاق های هتل و درآمد حاصل و به طور غیرمستقیم از طریق حجم و ظرفیت درخواست های آنلاین اثر می گذارد، را آنالیز کردند. همچنین به بررسی میزان تفاوت این مکانیزم برای انواع مختلف هتل ها پرداختند. یعنی هتل های کم ستاره، بیش ستاره، هتل های مستقل و هتل های زنجیره ای. تحقیق در 132 هتل در بلژیک انجام شد.

نتایج نشان می دهد که حجم درخواست ها، بر رزرو اتاق و ظرفیت بازنگری بر درآمد حاصل از هر اتاق تاثیر می گذارد. راهبردها و فنون بازاریابی دیجیتال، بر حجم و ظرفیت درخواست های آنلاین، و به طور غیرمستقیم بر عملکرد هتل تاثیر می گذارد. این موضوع در مورد هتل های زنجیره ای بیشتر از هتل های مستقل صدق می کند. همچنین در هتل هایی که دارای ستاره های بیشتر هستند در مقایسه با هتل های بدون ستاره بیشتر صدق می کند.

در تحقیق دیگری که توسط لی و همکاران (2019)، انجام شد، رابطه بین درک ریسک و رفتار خرید مشتری و عواملی است که می توانند آن را تعدیل کنند، مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که بین درک ریسک و رفتار خرید مشتری رابطه منفی وجود دارد.

جنبه جديد بودن و نوآوري در تحقيق (innovation of study)

 تاکنون تحقیقات متعددی در زمینه طراحی و تبیین مدل استراتژی های بازاریابی مبتنی بر درک ریسک و اعتماد مشتری در خرید آنلاین انجام گرفته است. آنچه این تحقیق را از سایر تحقیقات متمایز می کند، تبیین استراتژی های بومی (کشور ایران) است.

اهداف تحقيق  (research objectives)

 طراحی و تبیین مدل منطبق با استراتژی ها و مدل های بین المللی موضوع، با الگوهای پذیرفته شده با معیارهای ایران(بومی سازی) در حوزه استراتژ های بازاریابی و روابط متقابل ریسک و اعتماد با آن

سوالات تحقیق (research questions)

چه رابطه ای بین استراتژی های بازرایابی خدمات و ریسک های قیمتی وجود دارد؟

روش‌شناسی تحقیق (research Methodology)

در این مطالعه برای جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات تحقيق، از منابع کتابخانه‌ای استفاده می‌شود. ‏این منابع عبارت‌اند از:

  جامعه آماري، روش نمونه ‏گيري و حجم نمونه  

جامعه مورد مطالعه تحقیق حاضر بخش فروش آنلاین مجموعه هتل های پارس می باشد. در تحقیق حاضر از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده خواهد شد. بطوری که در نمونه گیری خوشه ای واحد اندازه گیری فرد نیست؛ بلکه گروهی از افراد هستند که به صورت طبیعی شکل گرفته و گروه خود را تشکیل داده اند. این روش وقتی به کار می رود که فهرست کامل افراد جامعه در دسترس نباشد. به این منظور افراد را در دسته هایی خوشه بندی می کنند سپس از میان خوشه ها نمونه گیری به عمل می آورند و زمانی به کار می رود که انتخاب گروهی از افراد امکانپذیر و نمونه آسانتر از انتخاب افراد در یک جامعه تعریف شده باشد. حجم نمونه تحقیق حاضر از طریق جدول موردگان بدست خواهد آمد.

  روش‌ها و ابزار تجزیه‌وتحلیل داده ‏ها:

مطالعه حاضر از نوع میدانی و کتابخانه ای است. ماهیت تحقیق به شکل توصیفی و پیمایشی می باشد. همچنین این پژوهش از انواع کاربردی و توسعه ای می باشد؛ به طوری که با بسط نظریات موجود در حوزه استراتژی های بازاریابی و گرایش به مطالعه تاثیرات متقابل ریسک و اعتماد در ارتباط با خرید آنلاین، در صدد طراحی و تبیین مدلی بومی و جامع می باشد.

در این بین، هدف همخوان سازی استراتژی ها و مدل های جامع، با الگوهای همخوان و پذیرفته شده با معیارهای ایران، از جمله اهداف اصلی پژوهشگر می باشد. این امر جز در سایه مطالعه مدل ها، الگو ها و بررسی کتابخانه ای ابعاد آن میسر نمی باشد. همچنین به منظور تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از مصاحبه و پرسشنامه و سایر داده های پژوهش، از نرم افزار های تجزیه و تحلیل آماری SPSS و LISREL  hz استفاده می شود. بررسی و ارتباط میان ابعاد و عوامل تاثیرگذار با استفاده از روش تحلیل عاملی تاییدی و همیچنین مدل معادالت ساختاری (SEM)، مشخص می شود

ابزارگردآوری داده ها(پرسشنامه،مشاهده،مصاحبه و…)

 داده ها از طریق مقالات، کتابها، پایگاه داده های بین المللی ISI و دیگر منابع موثق بدست خواهد آمد. همچنین با توجه به اینکه در این تحقیق برای برازش اثر عاملی هر یک از شاخص ها، محقق از مصاحبه های ساختار یافته ای استفاده خواهد نمود و شاخص های اثرگذار جانبی و اصلی را در قالب پرسشنامه ای محقق ساخته گردآوری خواهد نمود. پرسشنامه با استفاده از تکنیک دلفی توزیع خواهد شد تا به اجماع مورد نظر دست یابد؛ پایایی این پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ بدست خواهد آمد. همچنین روایی این پرسشنامه نیز به شیوه اتفاق نظر اساتید تایید خواهد شد.

فهرست منابع و مأخذ  (references)

 

    1. Ab Hamid, N. R., & Cheng, A. Y. (2020). A risk perception analysis on the use of electronic payment systems by young adult. order, 6(8.4), 6-7.

    1. Bashir, S., Anwar, S., Awan, Z., Qureshi, T. W., & Memon, A. B. (2018). A holistic understanding of the prospects of financial loss to enhance shopper’s trust to search, recommend, speak positive and frequently visit an online shop. Journal of Retailing and Consumer Services, 42, 169-174.

    1. Khmiadashvili, L. (2019). DIGITAL MARKETING STRATEGY BASED ON HOTEL INDUSTRY STUDY IN TBILISI. International E-Journal of Advances in Social Sciences, 5(14), 922-927.

    1. Li, Z., Sha, Y., Song, X., Yang, K., ZHao, K., Jiang, Z., & Zhang, Q. (2019). Impact of risk perception on customer purchase behavior: a meta-analysis. Journal of Business & Industrial Marketing.

    1. María TeresaBallestarPilarGrau-Carles (2018) . Customer segmentation in e-commerce: Applications to the cashback business model. Journal of Business Research, Volume 88, July 2018, Pages 407-414

    1. Martins, J., Costa, C., Oliveira, T., Gonçalves, R., & Branco, F. (2019). How smartphone advertising influences consumers’ purchase intention. Journal of Business Research, 94, 378-387.

    1. Wijaya, E., Suyono, S., & Santoso, P. H. (2020). RELATIONSHIP OF MARKETING TACTICS ON CONSUMER TRUST AND CONSUMER LOYALTY: THE CASE OF MEGA SANEL LESTARI PEKANBARU. Journal Applied Business and Technology, 1(1), 8-13.

جمع بندی

در این صفحه، نمونه یک پروپوزال ارائه شده که با مطالعه آن میتوانید بخشهای مختلف پروپوزال را مشاهده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *